fredag 8 augusti 2014

Projekttrackerns sista posering

Grundtanken med den svarta Trackern var att jag skulle experimentera och meka med den istället för att riskera min Tracker DL. 
Visade sig dock vara ett gevär som endast fick lite nytt "smink" för att sedan stå oanvänt, blev varken använd för mekande eller skruvande. Därmed ett självklart val att lägga ut när det kom till försäljning och den hittade ganska snart en intressent. Men innan den flög ur hemmet så fick den ställa upp på en sista fotografering.





Innan jag sålde Trackern var jag nyfiken på dess  prestanda, drog därför några salvor över Chronyn innan den blev paketerad.


Orsak till att mina Trackers ofta stått orörda beror främst på att jag anser att de smäller för högt för skytte i lägenheten, kände mig därför inte bekväm med att dra för många skott över Chronyn.

Men av de diaboler som trots allt avlossades (och registrerades) så fanns det en high på 153,3 m/s samt en low på 132,5 m/s och ett genomsnitt på 142,54 m/s

Resultatet i Joule (beräknat i appen "Joule Calc Lite") blev därmed:
High - 10,81
Low - 8,076
Genomsnitt - 9, 346

Långt ifrån en grundligt undersökning men det gav ändå en fingervisning om att bössan låg på licensfri prestanda med enstaka toppar som sniffade på gränsen.

Är övertygad om att en längre serie hade dragit ner snittet mellan 8-9 Joule.