fredag 10 januari 2014

Finns det några snälla vuxna?

Såhär dryga två veckor efter att min avkomma Dexter fullkomligt överösts med julklappar, i vad som rättmätigt bör betraktas som ett fullkomligt paketinferno, så var det äntligen pappas tur.

Jag tycker det är kul att handla via nätet när man är på resande fot. På det viset går man inte runt och väntar på sin leverans och därmed finns chans att man förtränger sitt inköp. 
När avin dimper ner i brevlådan känns det nästan som att få paket på "riktigt" då man inte kommer ihåg vad man skaffat. Om metoden är ett enkelt knep att förgylla vardagen eller effektivt sätt att hamna i Lyxfällan låter jag vara osagt;)





















Äntligen kan jag slutföra mitt Gamo Shadow 1000 projekt.


Om någon är tveksam till min nördighet vill jag bara göra den övertydligt genom att hotta upp skruden på några projekt med ett omotiverat antal rails!


Min uppgraderade 2240 har legat orörd i evigheter, orsaken var att jag skaffade rödpunktsikte med fel fäste och har efter det inte fått tummen ur att lösa problemet. Denna Dovetail to Weaver-adapter var därför efterlängtad.




Till sist har det inhandlats ny kamera i mellandagsrean och som det fan av +Ted's HoldOver jag är så kunde jag inte låta bli att lägga vantarna på Seben DK2 riggen.

Min gamla systemkamera försvann i en bytesaffär mot ett Webley Tracker, en historia som kommer behandlas inom snar framtid.