lördag 21 december 2013

Gamo sätter ribban lågt..

Det är inte ovanligt eller oväntat när man köper budget-ammo att kvalitén varierar från ask till ask även inom samma märke. Jag försöker att inte dömma för hårt, jag är ingen expert och kan inte skylla hur mycket som helst på ammunitionen och alla askar bör ju ha en chans att visa vad de går för genom pipan.

Hittade dock en liten ask från GAMO senast jag besökte Hobbex som såhär vid ytlig anblick orsakade några extra grimaser och därmed förärades ett eget inlägg.

Vill påpeka att denna gliring till GAMO inte är baserad på undersökningar över lång tid då jag inte är regelbunden kund. De askar jag däremot har bekantat mig med har alla visat samma låga standard.

Vad som i sticker mina ögon är de misshandlade kjolarna, nästan varenda kula är skev i baken! En av de små diabolerna har rentav spruckit och pressats samman som en marsch-fraktur.




Det hade däremot varit fruktansvärt komiskt om denna ask visade ge grym precision när det väl kommer till testning. Om den skjuter konstanta hål i hål så tar jag genast på mig credsen för att ha gett den "underdogstatus" och därmed gjort dess framgång än mer påtaglig;)