söndag 29 juni 2014

Vägen tillbaka..

Så var det över för detta år och dags att försöka återvända till det vanliga livet igen. Att kalla de senaste månaderna intensiva är ingen underdrift och hela våren samt försommaren har präglats in till märgen av arbetet.

I fredags satt dock de sista signaturerna och bolagsdeklarationerna var klara, Årsredovisningarna är också redo så nu kan det pustas ut en smula för den här gången.

Att solen går ner när man lämnar jobbet har inte varit en ovanlig syn senaste tiden.

Steg ett i min nedvarvning är självklart att försöka krypa tillbaka till denna numera ödsliga blogg och börja skriva igen. För trots hög stressfaktor har skytteintresset inte släppt, snarare tvärt om!

Som förutspått har 2014 gått mer på jaktskyttets tema och jag har faktiskt lyckats klämma in lite tid på krutbanan som jag tänkt dela med mig av. Det har även föregått viss luftaktivitet under sena kvällar och lediga stunder som kommer dyka upp i läsbar form.

Årets största nyheten/chock är dock inget jag självt orsakat men en företeelse minst lika otroligt som att uppnå levitation med tankekraft. Min bättre hälft har gjort en helvändning på intressefronten och ska ta jägarexamen!

Det går egentligen inte ens att förklara oddsen för denna nyhet så jag kommer inte göra något direkt försök. Men vad jag kan säga är att jag ser fram emot det något ofantligt!

//David