måndag 7 april 2014

Vårstädning - Gevär

Ibland svängar det i planeringarna och såhär långt visade sig 2014 innehålla mer jaktvapen än luftvapen.

Hittills har skåpet begåvats med en .22 WMR och det tycks bli aktuellt med en klass 1 studsare inför hösten. Dessa inköp gör ju sitt för att knapra på skyttebudgeten och därför genomför jag nu en grov vårstädning i vapenskåpet säljer av större delen av luftbössorna. 

Därmed inte sagt att jag slutar skjuta luft, det kommer helt enkelt fokusera mer på själva skyttet i sig och inte vilka gevär jag gör det med. Tänker behålla mitt FX Independence samt min Webley Tracker DL, plus att jag nyfiket inväntar svar på ansökan av den licenspliktiga FX Indy jag hoppas få lov att förvärva. 

Samtliga vapen i bilderna nedan är uppe till försäljning med de tillbehör som syns i fotona. De är alla licensfria och levererar mindre än 10 Joule i anslagsenergi.

Har inte satt några priser utan det är bud som gäller för tillfället. 

Är du intresserad så hör av dig till: urban.airgun@gmail.com 

Vapnen är använda i olika utsträckning och skicket varierar som på alla begagnade vapen, för närmare info så kan man antingen välja att läsa de artiklar som de omnämnts i (står på fotona) alternativt skicka ett mail med frågor kring geväret du är intresserad av till samma adress som jag nämnt ovan.

Om det inte visar sig vara något intresse genom bloggen och de svenska luftvapen-forumen så kommer de  föras upp på blocket/tradera men vill att eventuellt intresserade läsare ska få första chans på bollen:)

Mvh//David