tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!

Lyckades hålla igång bloggen hela vägen till nyår, litet steg för mänskligheten men ett grymt steg för mig! (Trodde personligen inte jag skulle palla längre än en vecka.)

Hade inte insett hur mycket tid som var tvunget att spenderas för att hålla en vettig uppdatering innan jag drog igång. Vill därför ta tillfället i akt att tacka alla eldsjälar, oavsett ämne, som under åren gjort min upplevelse som läsare till vad den varit/är.

Tänkte såhär i nyårslöftes-tider dela med av mina planer för framtiden. Vill inte vara orealistisk för jag är inte en person som håller nyårslöften, tänker därför köra den något luddigare varianten "nyårsmål" inför 2014. 

De mål relevanta för denna blogg är:

- Hålla bloggen vid liv i 1 år.
- Uppdatera med max 2 dagars mellanrum.
- Ta mig ut till skjutbana minst en gång i månaden.

Platsen för mitt, förhoppningsvis regelbundna, utomhusskytte planeras ske hos Stockholms Luftjaktskytteförening (http://www.sljsf.se). Fick nyligen positivt svar på min medlemsansökan och skickade i dagarna in avgiften för 2014. Ser fram emot att få ta mitt luftskytte-intresse utanför lägenheten.

Andra önskemål som jag hoppas uppfylls under året är att  min ansökan om inköpstillstånd för skyddsjakts-vapen går igenom, där valet av gevär kommit att falla på en .30 FX Indy.


http://www.airgunsofarizona.com/FX/INDYHP-R.png

Har förstått att det är många där ute som tycker det är slöseri att skaffa jaktlicens på ett luftvapen. Sen finns det säkert ett helt gäng till som har tvivel kring mitt val av gevär. Men hur kul vore det om alla hade samma prioriteringar i vapenskåpet?
För mig representerar Indyn allt positivt med luftjakt- /skytte i ett enda gevär (även om jag, som många andra, helst ser att vapen kläs i träskrud). 

Därmed kommer stor del av mitt 2014 spenderas hållande både tummar och tår för att ansökan blir godkänd, resultatet lär märkas här på bloggen;)

Tack för att du läser, jag uppskattar det verkligen.

Gott nytt år//David