lördag 15 februari 2014

Amerikanskt emballage?

Som alla nyårslöften jag någonsin avlagt så kom även delar av föresatserna kring mitt blogg-löfte att gå i stöpet. Överskred tidsfristen mellan inlägg med hela 3 dagar. Har såklart ursäkter till detta men ska bespara er ledan, jag tuggar mig istället igenom detta nederlag och ser framåt.

Eftersom jag regelbudet bits av nät-shoppingdjävulen så finns det en månatlig ström av små paket som vill bli uthämtade från posten. Det senaste gick dock hela vägen in genom brev-inkastet så jag bockar och bugar för servicen. 

Inga märkvärdiga prylar utan några Crosmandelar jag saknade till pumpmodellerna 1377/1322. Köpte mina exemplar som hemma-modifireringar och båda pumptuberna i min ägo saknar denna del, vilket orsakar ett ack så störande glapp i pumphantaget. Fick därför lust att inhandla dessa "pipband/pluggar" så de fanns tillgängliga när skruvlusten drabbar mig nästa gång.

De är som vanligt inhandlade via Ebay och kom från en kille i USA. 

Om det skulle ses som ett skämt eller ett uttryck av miljömedvetenhet genom återanvändning låter jag vara osagt. Att det var första gången jag sett någon använda en popcorn-påse som emballage är dock 100% säkert.